There was an error in this gadget

Thursday, July 22, 2010

Baru perasan..


Tadi mase tengah update file dalam PC ni..baru lah teperasan..selama kiteorg 6 tahun kenal, rupa-rupanya tak banyak gambar berdua yang dapat kiteorg ambik..nie je antara gambar yang ada..ha2..

Wednesday, July 21, 2010

Akhirnya..dapat sudah hadiah besar ni..



Hari ni kami dapat kunci..sronok gile..kami dah ada rumah sendiri!!TQ syg.. tuk hadiah besarrr punyerrr ni..muah2..

Sunday, July 18, 2010

Nape tunang saya marah saya??



Kene marah selalu jer..saya nie macam kanak-kanak ke?ke die yang macam org tue?..hu2..
padan muke saya..ngeee..