There was an error in this gadget

Friday, April 22, 2011

Wedding Card

Ramzi & Aisyah Card

Tuesday, January 25, 2011

i'm 8weeks 2days..

Semalam kami buat check-up secara officialnya kat Ampang Puteri..Sronok betul tgk baby kiteorg dah de kaki ..ngee...tapi yg paling best..syg blikan hadiah..tq



Sunday, January 16, 2011

Gud Bye 2010!!

Hari ni dah hari yg ke 16..bye 2010 yg banyak sgt kenangan yg best!Meh kite flashback!

Setelah lebih kurang 5 tahun kenal, akhirnya bertunang gak pada 13 Feb 2010.Maka start lah preparation untuk majlis besar..macam2 bende yang best & tak best dirasa..tapi syukur alhamdullilah..saya tak rasa dugaan bertunang yg macam selalu org kate..kami maintain jer macam biasa..mungkin sebab dah lame kenal kot..masing2 buat bodo je kalu bergadoh..ngeeee...

Dalam sibuk2 kami buat preparation tu sempat lagi kami arrange untuk buat pre wedding shooting bersama2 opismate Along.Thanks to Kak Aida selaku tkang make-up and Salina selaku photograper..Tak lupe jugak kat EZ and Along..



























Macam2 kisah yang tak bleh dilupa mase buat preparation...kisah baju sanding,kad kahwin, survinior, photographer, dan lain-lain yer..pilih punyer pilih,..akhirnya inilah hasilnya..

kad kahwin..

Nie pulak survinior..yg kotak tu tak jupe lagi gambarnya..

Nie survinior kat meja vip...




Nie hiasan meja makan tetamu..

Friday, December 10, 2010

Die masak untuk saye!!



Husband saya pandai masak rupenyer..TQ..ti hari-hari lain bleh masak lagi..ngeee...

Wednesday, September 15, 2010

PeLamiN?

Nie rangka pelamin yang baru rangka lah yer..ti kene bli brag untuk furnishing plak..terima kasih untk tukang pasang yang dah tebaring tu..macam dugong daa...